Rammen for det gode liv.

Jeres hjem skal understøtte det gode liv og sætte rammer der åbner, ikke begrænser. Som et svar på den manglende dialog mellem menneske og arkitektur, der præger traditionelle typehuse, har Lars Gitz tegnet en række villaer udover det sædvanlige. HIGHLINE serien består af eksklusive 1 plans villaer i størrelserne 150, 170, 180, 200 og 240 kvm.

I alle villaer er plandisponeringen bygget op omkring køkken og stue som samlende omdrejningspunkt for jeres families daglige trivsel. Forankringen i den centrale kerne skaber en naturlig ro og tryghed i oplevelsen af det rumlige flow. Samtidig hænger bygningen uadskilleligt sammen med landskabet udenfor, så I ikke mister kontakten til naturen. Vinduer der går ned til gulvet, giver sammen med udhæng og carport en glidende overgang mellem ude og inde. Mellem landskab og bolig. Mellem jer og arkitekturen.

Vælg en villa herunder for at se plantegninger og detaljer, eller læs mere om byggeprocessen.

VILLA Highline 150

VILLA Highline 170

VILLA Highline 180

VILLA Highline 200

VILLA Highline 240

VILLAs plantegninger og billeder er alle visualiseringer og eksempler på indretningsmuligheder samt tilvalgsløsninger af inventar og må derfor ikke betragtes som værende et udtryk for standard inventar/indretninger.

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Få din VILLA Custommade.

I respekt for jeres individuelle ønsker og behov for plads, kan I få jeres villa tilpasset, så den passer perfekt til jeres familie. Så I får præcis det hjem, I ønsker jer. 

Se eksempler på hvordan andre har tilpasset HIGHLINE serien til deres behov:

VILLA Highline Custommade 220

VILLA Highline Custommade 230

VILLA Highline Custommade 270

VILLA Highline Custommade 275

VILLA Highline Custommade 485