Fra drøm til indflytningsklar VILLA.

Der behøver ikke gå lang tid fra de første tanker om en arkitekttegnet villa opstår, til I kan flytte ind i jeres nye hjem. Faktisk kan I få jeres Lars Gitz villa hurtigere, end I måske tør drømme om, uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Og med fuld tryghed gennem hele forløbet. Typisk går der 8-10 måneder fra første spadestik til I får nøglen, og vi kører stramt efter tidsplanen.

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Klar og overskuelig byggeproces:

1. Geotekniske undersøgelser

Så snart I har valgt en villa – og vi har fundet frem til hvor på grunden jeres nye hjem skal placeres – sender vi en geotekniker ud for at undersøge jordbundsforholdene, så vi kan beregne en fast pris på projektet.

2. Tilbud og kontrakt

I godkender tegninger og materialebeskrivelse, og vi udarbejder en kontrakt, som vi sammen gennemgår og underskriver.

3. Byggetilladelse

Vi sender byggeansøgningen til kommunen og får byggetilladelsen på plads.

4.  I vælger inventar

I mellemtiden har I god tid til at vælge inventar til jeres nye villa.

5.  Byggeriet går i gang

Så snart byggetilladelsen er godkendt, indkalder vi til et møde. Her gennemgår vi tidsplanen, og I bliver introduceret for jeres byggeleder, som har ansvaret for at byggeriet forløber som det skal. Med mindre andet er aftalt, vil jeres nye hjem stå indflytningsklar allerede efter ca. 6-7 måneder.

6. Overdragelse

Det er vigtigt for os, at I kan flytte ind i en fejlfri villa til tiden. Inden den planlagte overdragelsesdato gennemgår I derfor villaen for eventuelle fejl og mangler sammen med byggelederen. Herefter aftaler vi den endelige overdragelsesdato. Ved overdragelse af nøglerne får I udleveret jeres byggemappe med alle relevante tegninger over villaen og betjenings- og vedligeholdsvejledninger.

7. 1- og 5-års gennemgang

1 år efter overtagelsesdatoen aftaler vi en gennemgang af byggeriet, hvor vi udbedrer eventuelle fejl og mangler – på vores regning naturligvis. Som ekstra sikkerhed kan I også indkalde til 5 årsgennemgang.