Arkitektur for den kræsne.

Et hjem tegner rammerne for jeres families trivsel i mange år. Der skal være plads til både udfoldelse og ro. Og æstetikken skal funktionelt understøtte jeres liv, uden at det er på bekostning af komfort. Så selvfølgelig skal I have lov til at være kræsne.

Den internationalt anerkendte arkitekt Lars Gitz har for VILLA By LARS GITZ tegnet en række enestående villaer, hvor hver detalje afspejler hans forståelse for balancen mellem arkitektur og menneske. Manden bag de rene hvide linjer er en af nyere tids ypperste danske arkitekter. Hans nyskabende streg tilfører boligerne et roligt rum for sjæl og tanker og skaber det ekstraordinære udtryk, som kendetegner alle villaerne.

> Læs mere om Lars Gitz her

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

En ekstraordinær VILLA.

En VILLA By LARS GITZ gør op med det utidssvarende typehus. I udseende, i kvalitet og i tankerne bag. Her får I en arkitektonisk unik villa, hvor der er ekstraordinært højt til loftet i forhold til det almindelige typehus. Hvor bygninger og landskab ses som sammenhængende, ligeværdige enheder. Hvor solens vandring over væggene er en integreret del af arkitekturen. Og hvor godt håndværk, eksklusive materialer og velkendt design går op i en højere enhed, så I får et enestående og personligt hjem.

> Se plantegninger og vælg din villa her