Redelighed når I bygger rede.

Vi går ind for redelighed. For at begynde med en realistisk kvadratmeterpris og for at jeres ønsker til forandringer og forbedringer kun koster det, de reelt koster.

Derfor regner vi med ordentlige materialer og et reelt køkken i jeres nye hjem. Så kan I skrue lidt op for noget og eventuelt ned, for noget andet og få det som I ønsker, uden at prisen fordobles. Og fordi vi ikke har et standard typehus af forstøbte elementer, er det heller ikke urimeligt eller dyrt, når I vil flytte en dør eller have et ekstra vindue.

Vi ved, at en tæt dialog med jer som bygherrer og en fleksibel tilgang, er afgørende for et vellykket byggeprojekt. I får velansete, erfarne håndværkere og høj kvalitet – og en tidsplan, der holder. Så I oplever et trygt og professionelt byggeforløb fra de første idéer spirer, til I får nøglen til jeres nye hjem.

> Læs mere om byggeprocessen her

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Byggeskadeforsikring og garanti

1 år efter at I har fået nøglen til jeres VILLA, aftaler vi sammen en gennemgang af huset. Herefter udbedrer vi eventuelle fejl og mangler, som der skulle være. Efter 5 år kan I som bygherrer bede om endnu en gennemgang – som en ekstra tryghed for en fejlfri villa.