Redelighed når I bygger rede.

Vi går ind for redelighed. For at begynde med en realistisk kvadratmeterpris og for at jeres ønsker til forandringer og forbedringer kun koster det, de reelt koster.

Derfor regner vi med ordentlige materialer og et reelt køkken i jeres nye hjem. Så I kan skrue lidt op for noget og eventuelt ned for noget andet og få det som I ønsker, uden prisen fordobles. Og fordi vi ikke har et standard typehus af forstøbte elementer, er det heller ikke urimeligt eller dyrt, når I vil flytte en dør eller have et ekstra vindue.

Vi ved, at en tæt dialog med jer som bygherrer og en fleksibel tilgang er afgørende for et vellykket byggeprojekt. I får velrenommerede, erfarne håndværkere og høj kvalitet – og en tidsplan, der holder. Så I oplever et trygt og professionelt byggeforløb fra de første idéer spirer, til I får nøglen til jeres nye hjem.

> Læs mere om byggeprocessen her

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Byggeskadeforsikring og garanti

1 år efter I har fået nøglen til jeres VILLA, aftaler vi en gennemgang af huset. Vi udbedrer herefter eventuelle fejl og mangler. Efter 5 år kan I som bygherrer bede om endnu en gennemgang – som en ekstra tryghed om en fejlfri villa.