Slut med kedelige parcelhusområder.

Som modsvar til tidens mange upersonlige parcelhusområder, udstykker vi 13 velbeliggende byggegrunde til parcelhus i Vordingborg. Grundene sælges med den byggeklausul, at der opføres VILLA helårshuse. I får altså andre specialdesignede og personlige huse som nabo.

Vi ved nemlig, at man kan bygge unikke og fuldstændigt indflytningsklare villaer på 155m2 med carport for under kr. 2.665.000. Og det vil vi gerne have, at flere skal nyde godt af.

Kvalitet og design er en integreret del af jeres VILLA, og det skal materialerne afspejle. I ovenstående pris er der eksempelvis indberegnet facader i mursten fra Strøjer Tegl, 3-lags træ/alu vinduer fra Rationel eller Velfac og trægulve i alle værelser, stue og alrum. Og på badeværelserne væghængte toiletter og Unidrain gulvafløb. I behøver derfor ikke bekymre jer om, at prisen stiger drastisk, når I skal til at designe jeres unikke og personlige VILLA.

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Se din kommende nabos VILLA

Vi har bygget 2 udstillingshuse, som allerede er solgt. Salget af de øvrige byggegrunde er godt i gang, og opførelse af flere huse sker løbende. Vil I købe en grund, eller har I spørgsmål til udstykningen og de kommende huse der opføres, så ring til Morten Egeriis-Maj på tlf. 7566 5300 eller 4036 4299, eller til EDC i Vordingborg, som står for salget.