Vores eneste standard er et blankt stykke papir.

Vi tror på, at I vil bygge et hus for at få et dejligt hjem. Ikke for at leve med et laminatkøkken i dårlig kvalitet og det billigste gulv, i et standardiseret typehus. I skal være glade for at bo der, og I skal føle jer hjemme – fra I får nøglen i hånden og mange år fremover. Uden at gå og kigge på kompromiser hver dag.

Derfor skal jeres nye hus tage udgangspunkt i lige netop jeres drømme, ønsker og krav. Og derfor begynder vi med et blankt stykke papir, og kigger på hvad jeres grund og jeres drømme giver af muligheder. Det skal jo ende med at være jeres hjem, så hvorfor skulle det tage udgangspunkt i andre end jeres familie?

Kontakt os i dag

på tlf. 75 66 53 00 eller find
vores medarbejdere her

Jeres custommade VILLA

Før vores arkitekt skitserer jeres nye hus, vil vi gerne se jeres grund og høre om, hvad I har af ønsker, drømme og krav til en custommade villa. Hvad er et hjem for jer? Hvordan drømmer I om at bo? Hvordan skal sollyset vandre igennem jeres stue? Vi spørger, fordi det er vigtigt. I skal jo have lige præcis det hjem, I ønsker jer og som passer til jer. 

På den måde kan vi bruge vores viden og erfaring til at skabe og bygge jeres nye hus, så det lever op til jeres drømme og forventninger. Og med de forslag, forbedringer og materialer, som I synes er vigtige.

> Læs mere om selve byggeprocessen her