Arkitekttegnet drøm i Vordingborg

Denne lyse og gennemtænkte VILLA er tegnet af VIVA arkitekterne. Villaen er opført som udstillingshus, og designet tager udgangspunkt i mange af de drømme, vi hører vores bygherrer fortælle passioneret om. Her får man mulighed for at bygge en arkitekttegnet villa, som passer til økonomien og pladsbehovet.

Villaen er indrettet til familien, der ønsker ekstra plads og et dejligt stort køkken-alrum som det centrale punkt i hele huset. Herfra kan man være i kontakt med de andre i huset, uanset om de befinder sig i børneværelserne, i opholdsstuen eller i master-området.

Alt i denne patriciervilla er gennemtænkt. Lysindfaldet i villaen og de store vinduespartier giver god forbindelse mellem ude og inde, med følelsen af at være i direkte kontakt med naturen.

Denne patricier villa fremvises efter aftale.

Fakta om byggeriet

  • 1-plans villa med ensidig taghældning og tagpap
  • 160 kvm boligareal
  • Facader opført i Randers Tegl, som kan filses
  • Store vindues partier fra gulv til loft i de fleste opholdsrum

 

Et hjem med smukke, enkle linjer

Ensidig taghældning giver en markant villa med karakter og åbner for højt til loftet – med en stribe af dagslys fra ovenlysvinduer i kernen af huset.

Den ensidige taghældning kan spille smukt sammen med landskabet – er der f.eks. hældning på jeres grund som taget kan følge eller gå imod?