Lyst og overraskende vinkelhus i Skælskør

Max og Minnie havde en helt klar idé om, hvordan deres nye villa skulle være. Rene, hvide linjer og overraskende vinkler. Det var vigtigt for dem at bo i et unikt hjem, der var skræddersyet til deres behov som børnefamilie. Som kunne rumme både hund, børn og voksne – og samtidig bevare en enkel og stram grafisk stil.

Villaen er designet specielt til grunden, så familien får mest ud af både huset og haven. Spisebordets placering i vinklen med de store gulv-til-loft vinduer giver et lækkert og lyst 180 graders view til haven. Og i haven ved gavlen i modsatte ende giver en overdækket terrasse familien en hyggekrog med læ og privatliv.

Med loft til kip i både køkken-alrum og opholdsstue opnås et helt særligt udtryk – lysets leg henover loftkonstruktionens forskellige vinkler skaber et levende rum, der ændrer sig dagen igennem. 

Fakta om byggeriet

  • 1-plans vinkelhus med sadeltag
  • 175 m2 villa + 40 m2 carport og redskabsrum
  • Facadesten fra Strøjer Tegl
  • Specialmuret gavl henover carporten
  • Akustikloft til kip i køkken-alrum
  • Overdækket terrasse
  • Vinduer fra Rationel
  • Inventar fra HTH
  • VOLA armaturer