Ja, selvfølgelig er I både krævende og kræsne.

Det er jo jeres kommende hjem, vi bygger. Og det giver et bedre hjem, når det færdige hus er præcis, som I ønsker. Derfor vil vi gerne høre alt om jeres drømme, ønsker og krav, inden vi begynder at skitsere – så jeres VILLA bliver hele familiens ramme om det gode liv i mange år, uden I behøver at gå og kigge på kompromiser.

Læs mere >>

 

” Vi havde nogle klare ønsker til indretning og udtryk; f.eks. at stilen skulle være ret minimalistisk og anderledes end et almindeligt typehus med listeloft. Det er blevet et hus med kontraster og et enkelt udtryk, vi begge godt kan li’. Samtidig er der nogle detaljer, som er helt perfekte for os – f.eks. har vi fået en trappe, der fungerer som en integreret del af huset og ikke et løsrevent element.”

Pernille, Snekkersten

Se flere referencer >>

” Vi har altid vidst, at vi skulle bygge selv. Muligheden for at skabe vores eget og putte det ind i en skræddersyet “pakke”, der har vores behov for øje, er noget af det, som vi prioriterer. Det er nemmere at gøre i en tom skal, som et nybygget hus jo er. Det er super spændende at tegne plantegningen og vælge køkken, mursten, fliser, materialer og alt det andet, der gør huset til vores.”

Simone, Horsens

Se flere referencer >>

Book et møde allerede i dag.

Hos VILLA starter vi altid med et blankt stykke papir, når vi skal tegne jeres kommende hjem. Ud fra jeres drømme, ønsker og krav og vores ekspertise fylder vi den blanke side ud og skaber et hjem, der passer perfekt til jer. Book et uforpligtende møde allerede i dag, så vi kan tage en snak om jeres drømmevilla.

Kontakt os her >>