KAMPAGNEHUSE

Vi bygger jer ikke bare et hus

Vi bygger jeres kommende hjem. Derfor er kvalitet naturligvis en integreret del af jeres VILLA. Fra inderst til yderst, fra mursten til armaturer, får I materialer af en standard udover det sædvanlige. Jeres personlighed og præferencer skal skinne igennem – også når I vælger et kampagnehus.

Når I har gjort jer umage med at vælge en grund, gør vi os umage med at tilpasse jeres hjem ud fra jeres drømme, ønsker og krav. I skal føle jer hjemme fra I får nøglen i hånden, fordi alle detaljer er jeres. 

Ring og få en snak med os – det er helt uforpligtende:
Morten Egeriis-Maj på tlf. 4036 4299 

Kampagnen slutter d. 30. juni 2022.

Se vores 4 kampagnehuse nedenfor

180 kvm luksusvilla

Enkle og stringente linjer kendetegner denne 180 kvm villa med ensidig taghældning. En villa som spiller smukt sammen med landskabet, hvis I f.eks. har en hældning på grunden. Dette kampagnehus er indrettet med ekstra god plads og et stort køkkenalrum, der kan fungere som samlingspunkt for familien.

175 kvm vinkelhus med 3 sektioner

En klassisk villa med sadeltag giver jer mange muligheder. Dette kampagnehus på 175 kvm er designet til familien, hvor det er tid til, at børnene skal have større værelser. Huset er opdelt i tre sektioner: indgangen med teenageafdeling, central afdeling med køkkenalrum og opholdsstue samt en voksenafdeling med stor walk-in garderobe.

160 kvm villa med karakter

Ensidig taghældning giver en markant villa med højt til loftet. Denne type villa kan spille smukt sammen med landskabet, hvis der f.eks. er en hældning på jeres grund, som taget kan følge eller gå imod. Desuden er der kun behov for tagrende på den ene side, hvilket gør villaen stringent i udtrykket.

155 kvm klassisk villa med sadeltag

Få en smuk klassisk villa på jeres grund. Sadeltag har et klassisk udseende, men giver jer også mange muligheder. I har bl.a. mulighed for at få højt til loftet i nogle rum og måske et ovenlysvindue til mere lys om dagen og kig til stjernerne om natten.