Arkitekttegnet drøm i Vordingborg

Denne lyse og gennemtænkte VILLA er tegnet af VIVA arkitekterne. Villaen er opført som udstillingshus, og designet tager udgangspunkt i mange af de drømme, vi hører vores bygherrer fortælle passioneret om. Her får man mulighed for at bygge en arkitekttegnet villa, som passer til økonomien og pladsbehovet.

Villaen er indrettet til familien, der ønsker ekstra plads og et dejligt stort køkken-alrum som det centrale punkt i hele huset. Herfra kan man være i kontakt med de andre i huset, uanset om de befinder sig i børneværelserne, i opholdsstuen eller i master-området.

Alt i denne patriciervilla er gennemtænkt. Lysindfaldet i villaen og de store vinduespartier giver god forbindelse mellem ude og inde, med følelsen af at være i direkte kontakt med naturen.

Denne patricier villa fremvises efter aftale.

Fakta om byggeriet

  • 1-plans villa med ensidig taghældning og tagpap
  • 160 kvm boligareal
  • Facader opført i Randers Tegl, som kan filses
  • Store vindues partier fra gulv til loft i de fleste opholdsrum

 

Et hjem med smukke, enkle linjer

Ensidig taghældning giver en markant villa med karakter og åbner for højt til loftet – med en stribe af dagslys fra ovenlysvinduer i kernen af huset.

Den ensidige taghældning kan spille smukt sammen med landskabet – er der f.eks. hældning på jeres grund som taget kan følge eller gå imod?

” Vi har altid vidst, at vi skulle bygge selv. Muligheden for at skabe vores eget og putte det ind i en skræddersyet “pakke”, der har vores behov for øje, er noget af det, som vi prioriterer. Det er nemmere at gøre i en tom skal, som et nybygget hus jo er. Det er super spændende at tegne plantegningen og vælge køkken, mursten, fliser, materialer og alt det andet, der gør huset til vores.”

Simone  

Drømmehuset i Horsens

For Simone og Morten er husbyggeri en passion og nærmest en livsstil. Dette er deres andet hus, og målet var det perfekte drømmehus.

Ingen af dem er specielt handy i forhold til husbyggeri, hvis de selv skal sige det. Til gengæld har de mange idéer og meninger om, hvad et godt hjem til en familie med 3 børn skal indeholde – og værdifulde erfaringer fra det første hus om, hvad der fungerer og hvad der skal forbedres.

I deres nye hjem har de derfor valgt lidt bedre materialer, ændret rumfordelingen, valgt større vinduer og placeret de 3 børneværelser i en afdeling for sig væk fra indgangen til villaen. Overalt er der fokus på den lyse, nordiske stil. Lystunnellerne i loftet gennem fordelingsgangen og i alrummet lukker ekstra dagslys ind i huset, og det forskudte plan giver sammenhæng mellem stue og køkken uden at gå på kompromis med følelsen af individuelle og personlige rum.  

Fakta om byggeriet

  • 1-plans forskudt længehus med ensidig taghældning
  • 160 m2 + carport, udhus og terrasse
  • Alexandria facadesten fra Randers Tegl
  • Carport og læmur på terrassen i samme materiale og farve
  • Vinduer fra Rationel
  • 4 ovenlysvinduer giver ekstra lys i villaen