Hvorfor bygge nyt ?

At købe ny bolig er for de fleste en stor økonomisk investering og derfor er det sikkert heller ikke uvæsentligt, hvor dyr i drift boligen er.

Hos VILLA virkeliggør vi ikke kun bolig drømme. Vi skaber også mulighed for, at vores kunder får plads til mere velvære i hverdagen. Et nybygget typehus er nemlig væsentlig billigere i drift i forhold til et ældre hus, der ofte har meget høje vedligeholdelsesudgifter samt udgifter til el og varme.

Der er mange fordele ved at bygge nyt. Udover, at der som nævnt går mange år, før boligen kræver tid og penge på vedligeholdelse og i forhold til ældre huse har lavere forbrugsudgifter, får man et meget sundere indeklima. En nybygget VILLA er nemlig født med ekstra isolering, lavenergiruder, varmegenvindings- og ventilationsanlæg, der styrer tilførslen af frisk luft. Alt sammen noget der er med til at forhindrer kuldebroer, træk, kondens, mug og skimmel, hvilket mindsker risikoen for et dårligt indeklima. Man sparer derfor ikke kun på udgifterne til opvarmning, men opnår også en langt bedre komfort i boligen.

Tidshorisonten for opførelsen af drømmeboligen er formentlig også af stor betydning. Når først villaen er bestilt, kan de fleste ikke vente med at få byggeprocessen i gang. Vælger I én af vores VILLAer, kan I glæde jer over, at jeres boligdrøm er tættere på end, I måske tør drømme om.

En VILLA er derfor ikke kun en fornuftig økonomisk investering i fremtiden, men også en god investering i jeres velvære. I får simpelthen mere overskud og tid til at nyde jeres nye bolig.