Villa.dk tegner drømmeboliger

Byggeforløbet

Vælger I VILLA til at opføre jeres drømmebolig, er der ikke lang vej igen. Når vi sammen med vor arkitekt har fundet frem til, hvor på grunden jeres VILLA skal placeres, sender vi en geotekniker ud på jeres grund for at undersøge jordbundsforholdene, så vi kan beregne en fast pris på projektet.

Når I har godkendt tegninger og materialebeskrivelse, gennemgås og underskrives kontrakten af jer som bygherre og VILLA-HUS BYG ApS, som totalentreprenør. Herefter sender vi byggeansøgningen til kommunen og får byggetilladelsen på plads.

Mens vi venter på, at kommunen behandler jeres byggeansøgning, har I god tid til at vælge inventar til jeres nye VILLA. Og ligeså snart VILLA modtager en godkendt byggetilladelse, mødes vi for at gennemgå de sidste detaljer omkring jeres drømmebolig. Til mødet gennemgår vi også tidsplanen.

I får naturligvis tilknyttet en byggeleder, der har ansvaret for, at byggeriet forløber som det skal og for at tidsplanen overholdes.

Når byggetilladelsen er på plads, går vi i gang med at bygge jeres VILLA. Med mindre andet er aftalt, vil jeres drømmebolig stå indflytningsklar efter ca. 6-7 måneder.

Inden den planlagte overdragelsesdato gennemgå I sammen med byggelederen VILLAen for eventuelle fejl og mangler. Herefter aftales den endelig overdragelsesdato.

En VILLA afleveres naturligvis rengjort, så den er klar til indflytning. Ved overdragelse af nøglerne til jeres drømmevilla får I også udleveret jeres byggemappe, der indeholder alle relevante tegninger over VILLAen samt betjenings- og vedligeholdsvejledninger.

Vi tilbyder naturligvis alle vore kunder en gennemgang af VILLAen 1 år efter overtagelsesdatoen, så eventuelle fejl og mangler, kan udbedres. Og som en ekstra service har I som bygherre mulighed for at indkalde VILLA-HUS BYG ApS til 5 års gennemgang.

Og så er der kun tilbage at sige. Tillykke – med jeres nye arkitekttegnet drømmebolig fra VILLA.